Zamilovaná
Anotace: Někdy přejde zamilovanost v lásku a někdy taky ne..
Kdo hledá,ten jednou najde
v někom zalíbení.
A nikdo už nechce
končit při prvním políbení.
Chtěla jsem víc
a teď jsem vězeň svého opojení.
Že kdekdo by si dal říct,
prožít si slastné uvěznění?
Když ty nejsi mi přítelem
v dobách našeho odloučení.
A přesto jsi zrádným aktérem
mého milostného snění.
Cítím se sama
s naší láskou zavřena ve vězení
Miláčku, nestačí mít jen ráda,
city se mění.
Tak přines ten klíč,
chci zamknout tvoje uspokojení.
A pusť mě pryč
ven z mého poblouznění.
Přečteno 462x
Tipy 18
Poslední tipující: tato22, kikis, 5thelement, Pája Black, Triffid Kolbe, Holis, adida, Psavec, jedam, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)