14 dní
Anotace: ......14dní a stejnak jsi nula........
............14 dni,.............
.........Zní to dlouze..........
........Dvoumístné číslo........
..Plné štěstí, nadejí v touze...
...........Ale 2 týdny..........
......Nenáviděné čislo dva......
.............Druhá..............
.............Druhý..............
...........Prostě dva...........
.............My dva.............
...............NE...............
..........My dva už ne..........
........My dva uz pominulo......
........My dva uz skoncilo......
...........Tvé číslo?...........
..............Nula..............
..............A já?.............
............Nekonečno...........
.........mokrých polštářů...
Přečteno 359x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, jesterka, Vanilla Shake, bajli33, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)