dopis
Jako sníh
tvá slova se snáší
studí a straší
v cestách
když rozpouští se v soli
...bolí.
Já střemhlav smutku
do údolí
po hlavě padám
navzdory radám
kámošů z mokrý čtvrti
hrabu se v suti
co z lásky zbyla
doufám že jsi to pochopila..
Přečteno 349x
Tipy 12
Poslední tipující: Jin, Holis, adida, Psavec, jedam, Hesiona-Essylt, saddova, Churry, Kassiela
Komentáře (3)
Komentujících (3)