Utečem lesem
před zmatky světa
spolu do údolí
smutky co nesem
si žitím léta
ve dvou prý méně bolí.
Začneme od začátku
a neměj z toho prosím strach
pro hnízdo lásky
vytesám jeskyň ve skalách
při první bouři
pro oheň vyrazím
navzdory nesnázím
přebrodím řeku
bude to naše cesta do pravěku..