Příležitostná milenka*
Anotace: Říkal jsi, že láska je nevidomá. Tak buďme jen příležitostní milenci...
Ráno posnídám
lásku v prášku,
a navečer upeču
perfektní sex.
/Redukční dieta./
Potom si zapálim
ve tvý posteli,
a řeknu ti že
perfektně líbáš.
/To tys mě
učil lhát!/
Nahá se projdu
po celým bytě,
a budu chtít
nechutný prachy.
/Holka za padesát../
Nechám si ujet
poslední vlak
a všechno utratim
za noční tágo.
/Taxikář možná sleví./
Jsem přece ta
nejvíc drsná
…kurva…
/Ale o tom se nemluví!/
Přečteno 364x
Tipy 25
Poslední tipující: boruvka175, bez nápadu na přezdívku..., Tacca, Jaromila, Tymi14, slečna Nefertiti, NikitaNikaT., její alter ego, Holis, zAbUsH, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)