ŽAL
Tělem mi sviští žal,
když zpívám si tu melodii,
lá lá lásko.
Do očí se mi derou slzy,
když si vzpomenu na ty fotky,
na kterých jsi s jinou.
Zmatek se mnou cloumá,
jako s kusem hadru,
postavím se tomu?..
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, .K.r.i.s.t.y., Marfuša, jedam, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)