Já docela chápu - pokud si to vztáhnu na svou situaci... A víš co si v takových chvílích říkám? Frázi mé oblíbené postavy z rozsáhlého románu "Sword of Truth". Jistý čaroděj Zedd z vyrovnaným a trochu ztrápeným výrazem na tváři pronáší větu "Nothing be every easy" aneb... NIC NENÍ NIKDY LEHKÉ. Drže se..
19.11.2008 11:28:00 | Lissa
Já ti řeknu proč :) protože MUŽ. Někteří to dělají, nemyslí to s náma tak jako mi s nimi... Neříkám ovšem že všichni.. pěkná báseň ;-)
27.10.2008 22:42:00 | Vanilla Shake