Beznaděj
Anotace: ...........................
Já nepatřím do této společnosti,
vymykám se všem přírodám,
tohoto života již bylo dosti,
vždy jen stojím opodál.
Co s tím, co teď, pak...
mám už toho všeho dosti,
ale asi to má být tak...
žádný křik, ba ani zlosti...
Já byl chvíli u radosti,
tu náhle přišel šok...
a hle stojím u popasti,
zbývá jen ten krok...
Proč má lásko! Můj poklade,
s Tebou jsem na chvíli žil,
přesto děkuji ti za sebe,
já v tu chvíli šťastný byl.
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: vapiti, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)