Pro něho*
Stejně na tě pořád myslím
a nic s tím neuděláš
čas utíká rychlým tempem
a já přemýšlím v čem byla chyba
proč a nač?
Dnes už nic nenadělám,
nic nevrátím
nic nezměním
Zamyšlená slzy utřu
půjdu rychle spát
snad se s novým ránem zázrak stane
a příjde zpráva
MÁM TĚ RÁD...
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
Komentáře (1)
Komentujících (1)