Trojský kůň*
Anotace: * škoda,že Ty si to nikdy nepřečteš
Trojský kůň v mém srdci byl
a v celku poplach způsobil
Já nevěděla kudy kam
a ztrácela se v sobě
Já nevěděla kudy kam
a přitom chtěla k TOBĚ
Do cesty přišla jiná,
už prý nezajímala Tě
Tys vrazil do mého srdce nůž
a přitom šeptals´ MILUJI TĚ...
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Rošták Domča, Tomáš Přidal
Komentáře (2)
Komentujících (2)