slova idiota
nikdo v to už neuvěří
mně neuvěří
slova jsou lži
vždycky jen
ty matoucí lži,
který zkrášlujou realitu..
tohle bolí
koho víc?
moje sliby-vaše nedůvěra
jsem zoufalec
nadpozemsky milující
-idiot
s nenadějí v oku..
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, Agniezka, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)