Anotace: podzimní tvorba..
To je přesně ten typ básní, který mám rád, lehce minimalistická a musíš si jí přečíst vícekrát a stejně jako by ti něco zůstávalo skrytý...
Poprvé jsem si představil opravdu fólii(průhlednou) a za ní jen tu zmrzlou pusu, která chce někoho políbit...
Pak už jsem viděl jen černobílou fotku
21.05.2009 21:02:00 | Dimi