to K. C. :No, tam jde vo to, ze ty maky uz trochu ztratily glanc, ale ty ruze jsou stale svezi, ale hlavne nove:)
28.10.2008 20:31:00 | brko
Ten závěr je výtečnej, i když otázkou jest, co je pro každého víc, zadli mák či růže. Ale nazírejmež na to z pohledu běžného, nikoliv relativistického, aby se ta poetičnost nevyvrátila.
Ne, nejsem sťat, tento superkoment mě napadl takhle za střízliva.
28.10.2008 20:24:00 | CorrimsonTom
Malinko, zvlášť na konci rytmus trochu drhne, ale jinak docela lehké, hezké, líbí... Tip
28.10.2008 17:59:00 | zzlatý