S prvním řádkem jsem di vzpomněla na onu úžasnou skladbu, která mi hrála v hlavě až do konce dílka...nevím, zda-li to bylo záměrně, ale hodila se k tomu:o)
01.11.2008 19:39:00 | Xantista
Bolero je nádherná skladba...sílící jak vášnivá láska..
po boleru..nejlepší jsou Debbusyho nocturna:-)poslouchaná ve dvou:-)
28.10.2008 21:20:00 | Mbonita