Nevnímavost
Anotace: jednou na cestě zpátky raději se odstřelit
Několik uvadlých polibků
trocha nesmyslných slov
Vytrať se
Prchám teskně nocí nasáklou
chtivostí
a pachem
rozkládající se mrtvoly
lásky
Kolemjdoucím se výhružně kroutí tváře
nasávají omamný chlad
a kašlou
a kouří se z nich
a procházejí bez povšimnutí
ploužím se
splaskávám
osamělost
ve společnosti zabijáka
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna Nefertiti, jedam, Fish, Franti
Komentáře (1)
Komentujících (1)