Vzpomínky
Anotace: prostě jen vzpomínky...
V sametu noci pod jabloní
šeptám jí do ucha, jak krásně voní.
Prsty pak proplétám jejími vlasy,
ruka mi sjíždí - kdo ví kam asi?
Pár letmých dotyků - mám zas husí kůži,
rty potom hladím svou překrásnou růži.
Na malé loďce ve vodách toužení
do plachet zapřahám myšlenek spřežení.
Jsem malý princ a ona má květina,
bez ní jsem na poušti, srdce mi umírá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)