Anotace: nevěděla jsem jaky mam tomu dát název tak je to trošku divné.Je to opět jedna z těch zoufalých básní.Chtělo by to slzu, ale nějak mi to nejde...tak se snažim spoň ''vypsat''
Já vím, znám to, říkáš si, že sejde z očí, sejde z mysli neplatí.. ale sama poznáš, že ano, čas všechno zahojí :) navíc se najde ten, pro kterého nebudeš jen povyražení :) uvidíš!
06.11.2008 17:44:00 | Puck