duši mou...
Duši mou naplnila jsi štěstím,
já lítám v oblacích i když nespím.
Touha s něhou držely se za ruce,
když podpis lásky tesaly mi do srdce.
Důvěrou zdobená jsou ta písmenka,
stojí v nich napsáno...
...můj miláček, moje...
Přečteno 524x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, Ped111ro, sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)