No , hochu koukal jsem na tvoje kousky... A pěkný pěkný, mnohem zajímavější než většina toho co tady píšem. Jsem trochu muzikant a už i u jiných tvých básniček mě napadlo , že máš talent na texty .
Pokud se přidržíš zkratky jen získáš. Až zese jednou něco budeš psát zkus to kratší a kratší, bez balastu rovnou na podstatu . A pošli mi zprávu jsem zvědavý moc sem nechodím , co jsem vybřed z krizí tak mi to nepíše, ale šikoví noví mě inspirují . Drž se..
08.11.2008 02:45:00 | StanK
chtel sem vyzkouset neco novyho, tak sem zkusil neco vyjadrit pomoci jednoslabicnych slov...je to u me ojedinely:-)
Jestli to budes rapovat to mi nevadi:-)
30.10.2008 13:27:00 | Hmota
Perfektní, moc se mi to líbí. Bez urážky, ale dalo by se to dobře rappovat:-)
29.10.2008 19:46:00 | Dixie Bechert