Miláčku můj...
Bojíš se, miláčku?
Bojíš se
o nás dva?
O to vzácné,
křehké pouto
mezi námi?
Miláčku můj,
neboj se.
Prosím.
Držíš
mé srdce
ve svých dlaních.
A já nelituji,
je Tvé.
Vzdala jsem se
dobrovolně
práva nosit ho.
Moje rty
nepřejí si nic jiného,
než líbat
jen a jen Tebe.
A mé ruce?
Ty se třesou
nedočkavostí
při pomyšlení,
že Tě budou hladit.
Tebe,
žádného jiného.
Miláčku můj,
věř mi.
Prosím.
Není to lehké
a ani nebude.
Já, já to vím,
já a nikdo jiný
jen Ty.
Ale dokud
budeme chtít
a budeme se
milovat,
půjde to.
Alespoň tomu,
musíme věřit.
Miláčku můj,
buďme silní.
Prosím.
Slova
navždy a nadosmrti
jsou tak veliké…
Ale já vím
a vím to
jistěji než cokoli,
že si svůj život
nedovedu ani nechci
představit bez Tebe.
Miláčku můj,
miluji Tě!
Přečteno 1138x
Tipy 9
Poslední tipující: symphonicsoul, Maxí, bobi bobie, LisSe, kryndy, WhiteSkull, Bíša
Komentáře (0)