Oklamání srdce,duše...

Oklamání srdce,duše...

Anotace: jsem připravena znovu vzlétnout?

Můžu tě nazvat
andělem s černými
křídly...?

Ptám se něžně do ticha
když brečim...

Jsi tak milý,hodný
...
it's a joke?

Další lhář v mym životě
který klamal
svým milým úsměvem

...a krásnýma modrýma očima...

Klameš všechny okolo
a já už vím
jaký si

a konečně se cítím volná...

Moje city k tobě mizí
kamsi pryč...

Teď začínám kopat hrob
kam pohřbívám
pomalu ale jistě

...city k tobě...

Milovala jsem na tobě
všechno...

Ale všechno se změnilo v nic
...byla to lež...

Odpustím ti,
vím to,
jenom to prostě nejde hned...

Víš,
ty hlasy v mojí hlavě
mi říkaj
že ještě nejsem připravena...

A ve mě je uvězněná
holka co křičí
a chce se dostat pryč...

nemůžu jí pomoct...

Víš?

...nevíš nic...

Jsem volná
Autor LisSe, 29.10.2008
Přečteno 397x
Tipy 17
Poslední tipující: blue, kucky, dva, Mraveneček, embryo v hlave, Mana--, už ne pernikova princezna, Bíša, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

být volný znamená strašně moc
ale láska taky, umění je to skloubit do jednoho

13.01.2009 21:54:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí