Nitka pocitů
Anotace: Co nás doopravdy v zimě hřeje není kabát:-) Prosím především o komentáře, hodnocení je vedlejší.Děkuji
Má kůže tvým kabátem
ráda se jim zakrýváš
Když zima je z tuhé lásky
a větru v oknech zazpíváš
/Píseň kterou dobře znáš
o dvou malých touhách/
Staneš se nitkou v něm
a zalátáš ty všechny díry
Přišiješ knoflík co upadl
Ty už přece znáš mé míry
I když jsi ta nitka pouhá
bez tebe bych mrazem uvadl
Potřebuješ mě a já tebe...
Že bych podstatu lásky uhádl?
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: MishaX, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)