Povzbudivá znamení
Anotace: Vlasy na polštáři roztoulané, rozběhlé myšlenky a radosti
Vlasy na polštáři roztoulané,
rozběhlé myšlenky a radosti,
dojetí u srdce hořkoslané,
klikatá cesta ke štěstí.
Náruč v důvěře otevřená,
esíčko v otisku s esíčkem,
LÁSKA polibkem uzavřená,
střípek TEBE ukrytý pod víčkem.
Minulost, přítomnost, příští časy,
naděje a touha sevřená dlaněmi,
"hrad" první záchrany a spásy,
krásně povzbudivá znamení.
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)