Nenávidím tě!
Anotace: Hodně impulsivní...
Do veršů křičím
Jak moc tě nenávidím
Ve snech tě vraždím
A lásce nezávidím
Vidím tě
Cítím jen vášeň a zlost
Nechci být hračka tvá – občasná kost
Do veršů křičím
Jak moc jsi mi cizí
Já nechtěla lásku a city ryzí
Když jsem tě uviděla
Asi jsem hned věděla:
Ten chlap bude můj problém
Oči ďábla tělo anděla
A teď neuniknu
Jsem v pasti
Krysa lapená
Svým idolem zmámená
Pohráváš si se mnou
Jak s kudlou v kapse
A já ti přeju jen,
Ať ti to někdo vrátí,
Trap se!
Nenávidím tě
Víc než kohokoliv
Když tě vidím srdce mě tluče
Když s tebou nejsem srdce mě bolí
Nenávidím tě!
Přečteno 314x
Tipy 17
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Fighting Dreamer, Agniezka, Holis, NikitaNikaT., Woski, Mbonita, enigman, Aka Kiss, sondulacek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)