Studená řeka
Anotace: báseň o tobě...a když přidáte komentář budu rád
Jsi studená řeka
ledový dotek
všechno a nic
můj nejkrásnější smutek
jsi křehká jak růže
schovaná do trnů
láska a nenávist
jsi můza všech poetů
jsi ledový polibek
co spálí mě snad
pak na slzy roztaju
a budu vlastě rád
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)