Anotace: Všichni mi ubližují a hlavně Ty! od kterého bych to nečekala...
já si myslím že se ti tahle básnička velice povedla! s tou originalitou je tršku jný, ale i tohle je svým způsobem originální! Podle mě moc smutně a krásně napsné verše....PEKNÝ!
31.10.2008 08:31:00 | Vojtá
Pravý význam slova milovat člověk pozná až postupem času. Právě po všech těch zklamáních, kopancích a podrazech. Teprve poté může říct, že miloval.
Báseň je vcelku stejná, jako mnohé jiné zde. Stačilo by do toho vmýsit trochu originality, neobvyklých výrazů či něco, co by ji udělalo tak nějak čtivější. Takhle je pro mě jen jedna z mnoooha...
30.10.2008 17:12:00 | 0-0