Říkanka pro krásné sny
Jsem něžná potvora
Laskavá pokora
Ženskými silami
S rajskými vílami
Rozdělám plamen touhy…
Upřímně rozmilá
Nechtěně nemilá
Pomocí růže ti
Propíchám kalhoty
Probudím mlčenlivý chtíč…
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Bíša, 0-0, jaňa, sondulacek, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)