Zapomeň
Anotace: ...nebo se o to alespoň pokus.
Milosrdně prázdná hlava
A třeskutý mráz posílající do těla
Elektrické výkřiky
Našich společných snů
Jednoduše přeplněný balík
Pozdě dodaný na poštu
Co je v něm to zjistíš
Až překonáš svůj strach
Tiše šustící myšlenky
V nekonečně husté mlze
A listy, co nikdy nepřipomínají srdce
Nezapomeň!
Nečinný uzel našich hlasů
Mísení tvých vzdechů s mými
A pro vždycky nepřející počasí
!Nevzpomínej!….
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: Fiserka, Vlk v rouše, Rošták Domča, JardaCH, BloodyButterfly, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)