Sama
Jsem tak sama
Na věčném moři opuštěným ostrovem
Jsem přístavem
pro jednu loď bez kapitána,
co ve vlnách ztrácí cíl i směr
Jsem tak sama
A nejsem tou, co hledáš,
i když bych jí tolik chtěla být
Sama jsem si však tenhle život zpackala
A tak musím s následky žít
Hladím tě po tváři
Konečky prstů mě pálí
Jsi oheň s ničivými plameny,
pod kterým jako led taji
Nejsem sama, když s tebou jsem
S tebou ani nejde sama být
Dáváš mi vše, co jen mohu chtít
A nemám právo ti vyčítat,
že v tvých vlnách ztrácím směr i cíl,
ačkoliv nikdy nebudeš mě milovat
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: blue, Bíša, enigman, Mbonita, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)