To je takový....roztáhnout křídla a letět...peruťky se sice chvějí strachem,ale cosi uvnitř popouzí...leť..leť! tam...dál....
úžasné....:-)
20.01.2009 21:46:00 | zvířenka
Je nádherná, víš..:))
"Poezie vytváří druhou přírodu, přírodu lidského srdce a lidských smyslů."(J.Hora)
"Duch poezie se skládá z hlubokomyslnosti filozofa a z radosti dítěte nad pestrými obrázky." (Grillparzer)
No...
Pro mě jsi asi vážhě básníkem..:D
12.11.2008 00:25:00 | okousaná od světlušek
libi se mi, je to fajne napad a myslim, ze je tam vic nez je receno... snad jsem to pochopila spravne a jestli ne, tak vubec neva, ctenarova fantazie ma pracovat a ma se o to snazi statecne :)
31.10.2008 11:40:00 | saddova