pár sms..nic víc
Už je tady zas,
ten den, co píšem si,
jak malej těším se na tyhle večery..
Večery krásný, společný,
neřeší se smutek ani neštěstí.
Jen my dva a naše touhy,
neskončí to jen u dotyků pouhých..
Můžu tě hladit, líbat, milovat,
ale fyzicky tam s tebou nemůžu stát.
(to jen virtuální svět nás zasáh a nám nechce se z něj ven)
Nejkrásnější ale je,
že za těch pár sms(který spolu propíšem),
odcházím spát spokojen.
A když pak v noci se mi zdá,
že nám osud zase přál(a ty seš jen má),
tak těším se na další den,
co zakončím tím sladkým snem
..o nás..lásko..
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Pešulka, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)