opět sms(ranní)
Anotace: krátká, ale snad jde..
Pekny ránko a krásnej den,
i dnes zdál se mi o nás sen..
Společně sme trávili každou volnou chvíli,
láska nám dávala tak hodně síly..
To jak krásně ses smála,
tajilo mi dech,
víš,
pro mě jsi nejkrásnější z(e) všech..
Přečteno 561x
Tipy 3
Poslední tipující: Pešulka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)