Zpupný Anděl
Anotace: Napadlo mě to když jsem si pročítal básnickou sbírku od Charlese Baudelairea: Květy zla
Ty, zpupný Anděli!
Hleď, jak umírám!
Pro tvou krásu,
život utekl mi.
Však smrt je plna jasu.
Vzpomínám, zpupný Anděli,
na tvou božskou krásu.
Tvé polibky jsou naplněny jedem,
tvůj hlas se ke mne, jak zmije lísá.
To že umřu, už vím předem!
Ďábel už se na mne chystá!
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)