Anotace: Je to moje první básnička tak budu ráda když se vám to bude líbit.Těším se na Vaše komentáře =)
Mně se to moc líbilo. Básně patří mezi těžká témata, ale já myslím, že tady se ti to povedlo. Možná to člověk čeká už dopředu, jak psal někdo v předešlých komentářích, ale já mám někdy chuť nad ničím nepřemýšlet a tvá jednoduše hezká básnička mi v tom pomohla. Tak pěkně pokračuj...
17.01.2009 09:22:00 | Veronikass
White Skull to napsal dobře, málokdy se povede nějaká skutečně "revoluční" prvotina, ale člověk časem zkušenosti získává a zraje, tak jen zraj.
01.11.2008 13:31:00 | CorrimsonTom
Ahoj díky za tvoje vyjádření. Jsem za to ráda. Budu se snažit aby to bylo příště lepší.
01.11.2008 13:09:00 | Ladyelf
…tak jo …vítám tě …k obsahu není třeba nic dodávat …láska …o které tady píše asi každý …proto tu najdu stovky daleko lepších … tvé rýmování je jednoduché a předvídatelné, ničím nezaujme … do básně to má daleko …čti a uč se …myslím tady od zkušenějších …
…jestli tvá veršovánka má být jen jakým si vyjádření pocitů o které se nemáš s kým podělit a dál nemáš potřebu psát, pak v klidu přejdi co jsem napsal …a já pak řeknu OK …
01.11.2008 12:30:00 | WhiteSkull