Já opravdu nevím ...

Já opravdu nevím ...

Anotace: Tušila jsem, že to přijde ... Bez toho by velká láska nebyla velkou láskou ...

Lásko, včera jsi otevřel své srdce jak skříňku Pandořinu,
tisíce otázek z něj na mě se vynořilo a já necítím vinu ...
Ani všichni filozofové světa nepomohou nám,
rozřešení naší lásky jen Ty mně a já Tobě dám.

Je nám spolu tak krásně, budoucností se zaobíráme,
skrývat naši lásku nás již nebaví, oči před problémy zavíráme.
Ptáš se jestli bych mohla s Tebou žít ,
Hamlete, toť otázka: "Rodinu opustit či neopustit?"

Kdo je příčinou, kdo zavinil, že z flirtu láska se zrodila?
Dokázala bych to? Po tolika letech manželství zahodila?
Vím, že šťastně jsem se v něm necítila již delší čas ...
Ale opustit milovanou dceru a začít od znova zas?

Nevím co dělat mám, otázky honí se hlavou.
S Tebou jsem šťastná, pro jiné bylo by to ale zradou.
Nechci rozbít Ti rodinu, vzít tatínka dětem ...
V myšlenkách bloudím jak tulák širým světem ...
Autor ona_a_on, 01.11.2008
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

...Gabkinův komentář, vystihl odpověď přesně...

01.11.2008 20:52:00 | Lota

líbí

moc pekne dilko,a hodne k zamysleni,ale je jen na tobe jak se rozhodnes,,,vsechno ma pro a proti,,,musis sama urcit co chces

01.11.2008 09:35:00 | strašidýlko-střapatý

líbí

...kdo ví ...a kdo to má vědět líp ...? ...

01.11.2008 05:02:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel