Anotace: Krásně i bolestně...
neskutecne nadherna a silna basen...ST a nejen za to, ze jsem se v ni nasla...
08.12.2008 20:42:00 | Lady_poezie
Horký paprsek slunce, co spaluje...
Chladný, jako končící podzim, když zima startuje...
Žhavý, jak kovaná železa, co jizvy zanechá...
Studený vítr, co chladí, ať rána vybledá...
ST! působivé, myšlenkové, ale pro mne hodně bolavé...
05.11.2008 06:41:00 | NikitaNikaT.
Bolavá a při tom krásná, takový je život, jednou dole a jednou nahoře. Moc se mi líbí.
01.11.2008 13:22:00 | JaniHani
to je moc hezke ST...sice moc boleva,ale je to krasne,je to tvrda realita
01.11.2008 09:05:00 | strašidýlko-střapatý