K Valentýnu
Abych Tě viděla,
klidně bych vraždila.
Abych Tě pozdravila,
sklem bych proskočila.
Abych ti něco řekla,
tak bych třeba před tebou klekla.
Abych s tebou mluvila
třeba bych i skonala.
Abych se ti líbila,
tak bych přes Petřín skočila.
Abych s tebou chodila,
kamarády své bych zaklela
Komentáře (0)