...
Anotace: jak to tak bývá - jsou to jenom slova
ztratili jsme čas...
celou svou bytostí vnímá nás...
touha co schovala se za pelest,
vášeň, která proplouvá námi,
cit, tak trochu nepoznaný...
já chci vědět co to je - zas a zas...
Komentáře (5)
Komentujících (5)