Tyyy brdo:) Jednak za básničku, moc hezká:) a jednak to, co napsala tady Sunny je taková pravda...vidím to nějak podobně:)
08.09.2005 20:12:00 | makretka
Šuměnko, já věřím na lásku na první pohled, na lásku na celý život a na lásku, která tě uchvátí tak, že až dýchat nemůžeš. Věřím v to, že se lidé dokáží milovat po celý svůj život. Milovat a tomu druhému dát to, co jen smí se darovat. Jsem moc ráda, že jsi zamilovaná, protože co je na světě důležitějšího, než láska:o)
08.09.2005 09:54:00 | Sunny
omlouvám se všem..ovšem od rána mi díky chybě na serveru Literu nejde uložit báseň..tak jsem to prozatím dala do povídek..a až to půjde..zedituji to!! díky za pochopení!!
08.09.2005 07:50:00 | šuměnka