po basnicke strance je to dle me hodne slabe, zacatecnicke dilo, ma to spatny rytmus, tema je bezne , okoukane a nenasla jsem nic, co by mne na to zaujalo, mas tam znely rym a nektere mi tam ani nesedi, casem se vypises, snad.
01.11.2008 19:25:00 | saddova