Anotace: o lásce
Trcohu smutné, lehce zoufající dílko. Ale láska přinde, určitě se ta srdce dají dohromady. V lásce se člověk občas trochu bojí. Někdo se bojí vážného vztahu, jiný navázat kontakt, udělat ten prvý krok. ST! je za obsah, pač jsem si něco vybavila... aj já měla kdysi strach.
01.11.2008 21:03:00 | NikitaNikaT.