Na území nikoho
Anotace: Vytáhl jsem něco ze svého šuplíku, leželo to tam hluboko, pod nevelkou vrstvou prachu, jaké to asi je, oddávat se strachu ? Pro nezasvěcené to zůstane asi jen otázkou.
******* JÁ *******
Život je příliš krátký,
na to abych plýtval časem,
a osud příliš vratký,
abych řídil se svým hlasem.
Mám jen jednu cestu,
co podobá se,
rytířskému gestu.
Můj život je horská dráha,
adrenalinový výlet,
ve společnosti vraha.
Spousta obrazů a křečí,
jsem Burroughs,
co v koutě brečí.
******* ONA *******
V srdci zloba,
v ústech zášť,
ukradli jí,
dětství plášť.
Poezie krčí se ve stínu prózy,
jako džbánek,
vedle křišťálové dózy.
Rty smyslné a plné měla,
brzy na mě zapomněla.
/Voněla po lipovém čaji,
oči hluboké jako noc,
takové jen v ráji mají.
Nikdo nepřišel mi na pomoc/
Rty smyslné a plné měla,
brzy se zas rozpomněla.
******* MY *******
*přání i vzpomínka zároveň, která neupadá, pod tíhou Tvých výkřiků do tmy, leč vystoupit z ní musíš sama. /zvládneš?/
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Bíša, amores peros, Walentine
Komentáře (2)
Komentujících (2)