“Nebuď tak hodný”
Kde ztrácí se sobotní chvíle?
Mizí v dálce jako loď od doků.
Odplouvá daleko. Míle a míle.
Mizí v čase. Já s ní, bok po boku.
Píšeš mi na rty "nebuď tak hodný".
Já poslouchám, ale nechci být jiný.
Jsem jen chvilkový a náhodný.
Proč tak rádi pouštíme se do viny?
Nikdo za nic z toho nemůže.
Přeji si jen sobotu a chvíle s Tebou.
Cítím vše! Jsem kouskem kaluže.
Nevidím se jinak. Vždyť jsem sám sebou.
Přečteno 438x
Tipy 7
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Agniezka, Luciiik, Zdenek, Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (4)