ZRADA!!!!
Anotace: Opustil Tě....:´(...
Opustil Tě....
sedáš sama v předsíni.
V protější stěně,
hrajou si dva stíny.
Stíny zobrazujíc Tebe a jeho,
byly jste spolu....,
dvě duše jedno tělo
a pak..padali jste dolů...
Zaryl se Ti do srdce,
a teď ho musíš dostat ven!!
Je to těžký..pro Tebe..-
realita,nebo jen sen?!
Už ho v růžových brýlích nevidíš,
jak si ho dříve viděla...
Snad zdá se Ti to..NE NESPÍŠ!!!
v tom snu si brečela...!
Brečela pro něj a sebe,
jak hebká a teplá má víčka..
viděla jsi jenom nebe...
zatím co uvízla klička!
Tak začni od začátku,
nebude to lehké....,
s náplastí na srdíčku-
ooh..jak je křehké.
Přečteno 402x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, strašidýlko-střapatý, Zdenek, Ette, Caracol
Komentáře (6)
Komentujících (6)