to Perník: určitě mi to nevadí ;-) Děkuju za návštěvu, jsem ráda, že jsou lidi, co mi rozumí....:-)
03.11.2008 22:42:00 | Caracol
Čteš mi myšlenky... Jsem rád, že mi dá někdy někdo něco do komentáře a tím i možnost, poznat nové...city a hlavně lidi. Je moc hezká (Tvé básničky se mi moc líbí... Snad nevadí, když si Te přihodím k oblíbeným autorům. =)) Krása...
03.11.2008 22:33:00 | Perník
Zvláštní, když Slunko se odhání, i taková lehce sametová noc, dokáže svým způsobem pohladit, třebas, když není vidět na bolest a hvězdy nám ukazují lepší zítřek...
02.11.2008 18:24:00 | NikitaNikaT.
LucQo, kdyby se štěstí dalo najít snadno, nevážili bychom si ho tolik... jeho cena roste s tím, jak moc jsme kvuli nemu trpěli...
02.11.2008 17:24:00 | Caracol
krásný.. moc..
"..ve tmě se štěstí skrývá.." > proto je tak těžké najít štěstí..?
02.11.2008 17:21:00 | LucQa