Moje hvězda
Anotace: hvězdy nám svítí o trochu níž než chceme, ale o to víc se chceme, o to víc se milujeme
tak jako hvězdář hledá tu drahou,
jsem i já našel tu pravou
našel jsem jí v tobě,
krásce mé neznámé pro mé srdce všudypřítomné
hvězdy vyšly, ty mezi nimi stojíš,
svítíš svojí krásou, jako ta nejhezčí z nich
nehasnoucí krásu jevíš,
tak jak přes celý den i přes celou noc úsměvem záříš
hvězdy nám svítí o trochu níž než chceme,
ale o to víc se chceme, o to víc se milujeme,
byl jsem blázen že jsem nechtěl uvěřit,
že takové to s tebou může být,
jsi to nejlepší co mě snad v životě potkalo,
co mě celý můj život změnilo, k lásce probralo
chci tě držet pevně v náručích, cítit tvé srdce bijící,
proplétat se s tebou ulicí,
se zavřenýma očima slepě bloudit náměstím
hvězdy nám k ránu mizí v dál, Ty však zůstáváš při mě stát,
jsi krásnější než poslední hvězda,
co si řekla že dnes nepůjde spát
zůstali jsme spolu jen my dva,
slunce už vítá nás a já budu při tobě už nadosmrti stát
Přečteno 607x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Prokešová, Pešulka, NikitaNikaT., Beepat
Komentáře (4)
Komentujících (4)