chvile
Zmatený značení
na cestách za láskou
kráčíme znavení
věříme že tu jsou
ještě chvíle
kdy radost letí k žíle
zkrápeni bolestí
zmarem a bídou
ranami od pěsti
však oni přijdou
chvíle zalitý rudým balakrylem...
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)