Páni ta teda je. I můra by se na ni chytla, jak na stowattovou žárovku. Svítí, září do tmy a už se třepotají křídla a zachvívají srdce svědčících básníků. :O)
29.12.2013 16:21:52 | Tichá meluzína
Ahojky, ty že nejsi básník ? Tak nádherně popsat touhu po lásce...jenom jí najít. Ty máš co dávat...Moc hezký
24.10.2010 22:57:00 | Sladkalu
Krásná básenka, citlivá a něžná. Skláním se a smekám, jak sis nádherně vyhrál se slůvky o kráse ženy, kterou hledáš a věřím, že tam na Tebe někde čeká a třebas je blízko... blizoučko.
26.11.2008 22:10:00 | NikitaNikaT.
Je v Tvém srdci, vykreslena ve Tvých slovech.
Dávám ST! je to tak nádherné, citlivé, tak žádoucí, láskyplné......prostě skvostné.
04.11.2008 11:44:00 | JaniHani