Ve svitu měsíce...
Anotace: Byli dva co se milovali...
Byli dva co se milovali,
měli život,který vždycky chtěli.
Ani smrt je nerozdělila,
smrt je u sebe uvítala.
Seděli na okně rozpadlého chrámu,
otevřít chtěli smrti bránu.
Vzali si žiletky,žíly si podřezali,
Ruku v ruce,srdce v srdci šli,lásku s sebou vzali.
A tak je můžeš spatřit ve svitu měsíce,
na chrámovém okně k sobě se tisknouce...
Přečteno 437x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, Psychopatická lentilka, démon zatracení, Agniezka, jedam, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)