pochyby
Anotace: tyhle chvíle se bojím nejvíc
ještě vonim tvým prostěradlem
když ráno motám prstem kouř tvejch cigaret
jak šponu, jak péro
a nechám na něm skákat
všechny svoje pochyby
když se chtějí vyhnout závějím peří
snažím se nedýchat
a přesto cítím náš pot
snažím se nemluvit
a přesto slyším
jak se ptám:
máš mě vůbec ráda
Přečteno 414x
Tipy 11
Poslední tipující: frangir, Holis, NikitaNikaT., Psavec, mauvais-ange, Churry, Mbonita, Noc17
Komentáře (4)
Komentujících (4)